Maak kennis met Ruud: volledig ontzorgd

Sinds 1 december 2021 versterkt Ruud van Velzen het team van adviseurs van Van Zaken. Hij is als zelfstandige bij ons aangesloten en heeft ruim veertig jaar ervaring op het gebied van vermogensbeheer, hypotheken en private banking. Een goede aanvulling voor ons team, waardoor we volledige ontzorging en een totaalplaatje aan financiële diensten aan kunnen bieden. Maak kennis met Ruud!

Van A tot Z ontzorgd

“Toen ik achttien was, ben ik zonder enige ervaring begonnen bij Rabobank. Hier heb ik in veertig jaar alle facetten van en ontwikkelingen binnen de financiële wereld meegekregen. Van hypotheken en beleggen tot internationaal betalingsverkeer. Bij de bank zit er soms een grens aan de dienstverlening. Je regelt een bepaalde aanvraag en dat is het. Nu ik voor mezelf ben begonnen, kan ik nóg verder gaan voor onze klanten en hen echt van A tot Z ontzorgen. Dit doe ik met ontzettend veel plezier en passie!”

“Ik heb collega-adviseur Peter het Lam via Rabobank leren kennen. Wij kennen elkaar dus al heel lang en hebben altijd contact gehouden. Toen ik met hem sprak over mijn plannen om zelfstandig aan de slag te gaan, legden we al snel de link naar een samenwerking met Van Zaken. En dat bevalt erg goed!”

Ruud

Financieel vertrouwenspersoon

“Ik ben in mijn dienstverlening volledig onafhankelijk. Door mijn aansluiting bij Affluent, een onafhankelijk vermogensplatform, kan ik een beroep doen op deskundige collega’s met verschillende disciplines. En door mijn samenwerking met Van Zaken kan ik u geheel financieel ontzorgen. Ook met bijvoorbeeld uw Belastingaangifte of jaarrekening. Zo help ik u rust te ervaren met uw vermogen en zorg ik ervoor dat u zowel nu als later goed kunt leven en geen zorgen hebt over uw vermogensontwikkeling.”

“Ook ben ik altijd dichtbij. Mijn klanten weten mij direct te bereiken en ik sta als het nodig is direct op de stoep. Een werkweek stopt dan ook niet bij veertig uur. Ik schakel waar nodig en maak hierdoor de ene week meer uren dan de andere. Hierdoor ben ik heel flexibel en durven klanten meer te vragen en te vertellen. Het geeft mij voldoening om zo’n financieel vertrouwenspersoon voor mensen te kunnen zijn.”

Betrokken dorpsman

“Naast mijn werk ben ik ook erg betrokken in het dorp. Ik kom zelf uit Roelofarendsveen en ben ook een ‘echte Veender’. Ik vind het leuk om te helpen en fluit af en toe een wedstrijd bij E.M.M. Ook ben ik lid van de Lions Club, waar wij ons inzetten voor de omgeving. Zo hebben we vorig jaar en mooie schenking kunnen doen aan de voedselbank voor zonnepanelen en organiseren we komend jaar weer een ‘fiets voor de club’-tocht. Zelf fiets ik ook regelmatig. Iedere zondagochtend verzamelen we met een groep op de Noordhoek om een mooie fietstocht in te zetten.”

Neem contact op

Wilt u ook volledig ontzorgd worden met uw financiële vraagstuk? Neem contact op met Ruud en onze adviseurs voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@vanzaken.nl of bel 071 890 6066.

Foto: Miranda Castelein – Studio MiCa

2022年における税務調査の増加

2022年における税務調査の増加

最新の年次報告書によると、2022年における企業の税務調査件数は前年に比べて増加している。本稿では、税務調査を円滑に進めるためのアドバイスを以下の通り提供する。

Lees meer

Adres:

Veenderveld 76
2371 TW Roelofarendsveen

Adres:

Veenderveld 76
2371 TW Roelofarendsveen

Array

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.