Van Zaken

Daar kun je op rekenen

Administratie

Je bent ondernemer geworden omdat je gelooft in de potentie van jouw product of dienst. Waarschijnlijk niet omdat jouw hart bij boekhouden ligt. Je begrijpt dat een goedlopende boekhouding belangrijk is voor het goed functioneren van je bedrijf, maar in de dagelijkse praktijk beschik je over te weinig tijd om hier voldoende aandacht aan te besteden. De boekhouders van Van Zaken administratie en advies ondersteunen jou graag in de administratie.

Financiële administratie

Afhankelijk van jouw behoefte nemen wij de volledige of een deel van de administratie uit handen. Wij ontzorgen jou van de administratieve werkdruk zodat jij je kan concentreren op jouw corebusiness.

Online boekhouden

Het grootste gedeelte van onze klanten werkt met ons online boekhoudprogramma SnelStart. Wij kunnen jou op deze manier ook op afstand bijstaan met de boekhouding. Naast het gemakkelijk samenwerken kun je op deze manier ook overal ter wereld bij jouw eigen boekhouding. Heb je toch voorkeur voor een ander boekhoudpakket dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Salarisadministratie

Het bijhouden van een goede salarisadministratie is wettelijk verplicht en essentieel voor een gezonde onderneming. Maandelijks verzorgen wij voor vele bedrijven de salarisadministratie. De mutaties worden op een juiste en tijdige wijze verwerkt. De koppeling naar het boekhoudpakket verwerkt de gegevens direct in de cijfers.

Voordelen uitbesteden administratie

  • Verlaagt jouw administratieve werkdruk
  • Verkleint de kans op fouten
  • Handen vrij voor jouw corebusiness
  • Advies en verbeteringen over inrichten administratie

Juist omdat boekhouden en salarisadministratie herhaaldelijke activiteiten zijn, loont het om het proces zo efficiënt mogelijk te organiseren.

Meer informatie

Wil je weten wat wij voor jouw mkb administratie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs via info@vanzaken.nl of 071 890 6066 .

Adres:

Veenderveld 76
2371 TW Roelofarendsveen

Adres:

Veenderveld 76
2371 TW Roelofarendsveen

Array

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.