Van Zaken

Daar kun je op rekenen

Over ons

Van Zaken administratie en advies zijn boekhouders en financieel adviseurs die samen met jou het maximale bedrijfsresultaat realiseren. Jouw persoonlijke adviseur verzorgt voor jou een gedegen financiële administratie, maar kijkt ook verder. Naast de boekhouding geven wij jou ook fiscaal en bedrijfseconomisch advies. Zo kan jij ondernemer blijven en je richten op jouw corebusiness.

Boekhouder & financieel adviseur

De boekhouders en financieel adviseurs van Van Zaken beschikken over jarenlange ervaring in financiële bedrijfsvoering, in de breedste zin van het woord. Ervaring die bestaat uit vakkennis; kennis van boekhouden en kennis van bedrijfsprocessen. Een mooie mix die ze dagelijks gebruiken om niet alleen cijfers, maar ook jou als ondernemer achter de cijfers te zien en te begrijpen.

Kernwaarden Van Zaken

Iedere dag staat ons team klaar voor uiteenlopende klanten. Onze financieel adviseurs verlenen hun diensten zowel aan de startende als gevestigde ondernemer en zzp’er. Ondanks dat iedere onderneming en ondernemer verschillend is, zijn onze basisprincipes gelijk voor iedere ondernemer:

  • Gedegen administratie
  • Betrokken vast contactpersoon
  • Niet te veel belasting betalen
  • Samen kijken naar de toekomst

“Van Zaken: betrokken, deskundige en mensgerichte professionals die veel meer aan je bedrijf toevoegen dan alleen een kloppend balanstotaal!”

Team Van Zaken

Fred van Lieshout

Rob Lubbe

Carla Hoogenboom

Ruud van Velzen

Peter het Lam

Wim van Hoorn

Geschiedenis

De mannen van Van Zaken beschikken over jarenlange ervaring in financiële bedrijfsvoering. De kennis en ervaring zijn opgedaan in zeer uiteenlopende bedrijfstakken. Rob Lubbe heeft jarenlang op een accountantskantoor gewerkt. De wortels van Fred van Lieshout liggen in een familiebedrijf waarin hij als financiële man midden in een echte ondernemerscultuur heeft gewerkt. Peter het Lam heeft zijn ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening, onder andere als directeur van een bankfiliaal. Wim van Hoorn, heeft zijn sporen verdiend in zijn administratiekantoor te Leiden.

Hoe verschillend de achtergrond ook is, ondernemen komt in al onze cv’s voor. De diversiteit van de achtergronden is ons sterke punt en maakt dat we voor onze klanten meer kunnen zijn dan alleen een administratiekantoor.

Adres:

Veenderveld 76
2371 TW Roelofarendsveen

Adres:

Veenderveld 76
2371 TW Roelofarendsveen


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.