Van Zaken

Daar kun je op rekenen

Financieel advies

Jij bent ondernemer en eindverantwoordelijk voor de resultaten van jouw bedrijf. Bij successen kun je dit vieren met jouw medewerkers, leveranciers en klanten. Teleurstellingen, dilemma’s of grote financiële vraagstukken liggen vaak alleen op jouw bordje. Ieder mens achter de ondernemer kent de behoefte om open en vrij over zijn ondernemersdilemma’s van gedachten te willen wisselen. Op gelijkwaardig niveau en in alle vertrouwelijkheid.

 

Fiscaal advies

Belasting betalen we allemaal, maar niemand wil te veel belasting betalen. Met onze gedegen kennis adviseren wij je graag over de fiscale regelingen die op jouw persoonlijke situatie van toepassing is, zodat jij niet te veel belasting betaalt.

 

Boekhouder met ondernemerservaring

Onze adviseurs herkennen die behoefte als geen ander. Van Zaken is immers een collectief van ondernemers. Boekhouders en financiële adviseurs met verstand van financiële bedrijfsvoering én met ondernemerservaring. Die kennis en ervaring delen we graag met jou in adviesgesprekken of als financieringsbegeleider. Bij zeer specialistische onderwerpen brengen wij jou graag in contact met ervaren specialisten uit ons netwerk.

 

Meer informatie

Op basis van jouw behoeften maken wij graag een maatwerkafspraak over onze adviesdienstverlening. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@vanzaken.nl of 071 890 6066.

Adres:

Veenderveld 76
2371 TW Roelofarendsveen

Adres:

Veenderveld 76
2371 TW Roelofarendsveen

Array

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.