Eindejaarstip: vrije ruimte WKR tijdelijk opnieuw verhoogd

Om werkgevers tegemoet te komen bij problemen vanwege de coronacrisis, verhoogt het kabinet de vrije ruimte van de werkkostenregeling (WKR) naar 3% over de eerste € 400.000 van de loonsom van de werkgever. De eenmalige verhoging is tijdelijk en geldt alleen voor 2020.

Werknemers tegemoetkomen

Zowel voor de werknemer als de DGA is deze regeling voordelig. De verhoging moet werkgevers de mogelijkheid bieden hun werknemers juist in deze moeilijke tijd extra tegemoet te komen met bijvoorbeeld een bloemetje of een cadeaubon. Dit mag ook in de vorm van een bonus. Ook verwacht het kabinet dat het een boost kan geven aan sectoren die het nu extra zwaar hebben.

Meer informatie

Wil je meer weten over de WKR? De adviseurs van Van Zaken helpen jou graag. Je kunt contact met hen opnemen via 071 890 6066 of info@vanzaken.nl.

 

Bron: een brief van de staatssecretaris van financiën

8 administratie vakantietips

8 administratie vakantietips

De vakantieperiode is begonnen! Met deze 8 tips zorg je voor een doorlopende geldstroom zodat jouw administratie op rolletjes blijft. Zo ga je onbezorgd op vakantie en kun je ook bij thuiskomst blijven genieten van jouw vakantiegevoel.

Lees meer

Adres:

Veenderveld 76
2371 TW Roelofarendsveen

Adres:

Veenderveld 76
2371 TW Roelofarendsveen


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.