SnelStart

Al 63.000 tevreden klanten gingen jou voor! Online boekhouden met SnelStart. Een boekhoudprogramma waardoor iedereen kan boekhouden.

 

Regel zelf jouw boekhouding

Van Zaken werkt al jaren met SnelStart. Het voordeel van dit programma is dat je (indien gewenst) een groot gedeelte van jouw boekhouding zelf kunt doen: administratie bijhouden, bankafschriften inlezen, online factureren en btw-aangifte doen. Wij controleren en ondersteunen enkel waar jij dit nodig hebt of wenst. Dit resulteert in lagere kosten, meer controle en een beter inzicht voor jou!

 

Wat belooft SnelStart?

  • Makkelijk boekhouden: deze software is zo ontwikkeld dat iedereen kan boekhouden en dat jij gemakkelijk samen kan werken met Van Zaken MKB Administratie en Advies.
  • Betrouwbaar: jouw boekhouding is vertrouwelijke informatie die jij goed wilt beschermen. Beveiliging en privacy staat centraal.
  • Service met een glimlach: heb je vragen of wil je meer weten. SnelStart staat jou altijd vriendelijk te woord.
  • Voordelig: een betaalbaar boekhoudpakket, waarmee jij zelf de boekhouding kunt regelen.
  • Klanttevredenheid: SnelStart richt zich volledig op haar klanten en de gebruiksvriendelijkheid. De software ontwikkelt en optimaliseert zich continue, met als doel de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren.

 

“Gemakkelijk en overzichtelijk boekhouden voor iedereen”

 

Zzp-er & mkb-bedrijf

Deze software is zowel geschikt voor de zzp-er als het mkb-bedrijf. Hieronder het verhaal van Thijs Raatsie, eigenaar van een rijschool, en zijn ervaring met SnelStart.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over SnelStart en wat de voordelen voor je kunnen zijn? Neem geheel vrijblijvend contact op met de adviseurs van Van Zaken via 071-8906066 of info@vanzaken.nl.

Nederlanders vergeten miljoenen aan zorgtoeslag te claimen

Laat jij net als vele andere Nederlanders geld liggen? In 2018 deden ruim 450.000 mensen met recht op zorgtoeslag geen aanvraag. Uit een analyse van Independer blijkt dat er vorig jaar zeker 100 miljoen aan toeslagen niet is opgevraagd. Terwijl mensen hier wel recht...

read more

8 administratie vakantie tips

De vakantieperiode is begonnen! Met deze 8 tips zorg je voor een doorlopende geldstroom zodat jouw administratie op rolletjes blijft. Zo ga je onbezorgd op vakantie en kun je ook bij thuiskomst blijven genieten van jouw vakantiegevoel. #1 Zet betalingen vooraf klaar...

read more

Vanaf 2020 een nieuwe kleineondernemersregeling (KOR)

Voor kleine ondernemers is er op dit moment een speciale regeling voor de omzetbelasting. Vanaf volgend jaar gaat deze regeling veranderen. Heeft deze verandering ook impact op jouw onderneming? Huidige regeling Tot het einde van het jaar krijg je als ondernemer een...

read more

Adres:

Veenderveld 76
2371 TW Roelofarendsveen

Adres:

Veenderveld 76
2371 TW Roelofarendsveen