SnelStart

Al 63.000 tevreden klanten gingen jou voor! Online boekhouden met SnelStart. Een boekhoudprogramma waardoor iedereen kan boekhouden.

 

Regel zelf jouw boekhouding

Van Zaken werkt al jaren met SnelStart. Het voordeel van dit programma is dat je (indien gewenst) een groot gedeelte van jouw boekhouding zelf kunt doen: administratie bijhouden, bankafschriften inlezen, online factureren en btw-aangifte doen. Wij controleren en ondersteunen enkel waar jij dit nodig hebt of wenst. Dit resulteert in lagere kosten, meer controle en een beter inzicht voor jou!

 

Wat belooft SnelStart?

  • Makkelijk boekhouden: deze software is zo ontwikkeld dat iedereen kan boekhouden en dat jij gemakkelijk samen kan werken met Van Zaken MKB Administratie en Advies.
  • Betrouwbaar: jouw boekhouding is vertrouwelijke informatie die jij goed wilt beschermen. Beveiliging en privacy staat centraal.
  • Service met een glimlach: heb je vragen of wil je meer weten. SnelStart staat jou altijd vriendelijk te woord.
  • Voordelig: een betaalbaar boekhoudpakket, waarmee jij zelf de boekhouding kunt regelen.
  • Klanttevredenheid: SnelStart richt zich volledig op haar klanten en de gebruiksvriendelijkheid. De software ontwikkelt en optimaliseert zich continue, met als doel de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren.

 

“Gemakkelijk en overzichtelijk boekhouden voor iedereen”

 

Zzp-er & mkb-bedrijf

Deze software is zowel geschikt voor de zzp-er als het mkb-bedrijf. Hieronder het verhaal van Thijs Raatsie, eigenaar van een rijschool, en zijn ervaring met SnelStart.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over SnelStart en wat de voordelen voor je kunnen zijn? Neem geheel vrijblijvend contact op met de adviseurs van Van Zaken via 071-8906066 of info@vanzaken.nl.

Nieuwe minimumlonen per 1 juli

Nieuwe minimumlonen per 1 juli

Bekijk de bruto bedragen voor het minimumloon per 1 juli 2020. Per maand, week en dag Onderstaande tabel geeft een overzicht van het wettelijk minimumloon, deze bedragen gelden voor een volledige werkweek. Meestal is dat 36, 38 of 40 uur per week. Dit verschilt per...

read more
6 aanvullende fiscale maatregelen coronacrisis

6 aanvullende fiscale maatregelen coronacrisis

De staatssecretaris van Financiën heeft 6 nieuwe belastingmaatregelen aangekondigd. Deze maatregelen zijn aanvullend op de reeds bestaande coronamaatregelen als de TOZO, NOW en TOGS. De nieuw aangekondigde maatregelen geven financiële ruimte aan bedrijven, ondernemers...

read more
Hulpmaatregelen van de overheid voor ondernemers

Hulpmaatregelen van de overheid voor ondernemers

UPDATE 31 MAART De Rijksoverheid beschikt over een noodpakket voor banen en economie. Wil jij weten of je voor een tijdelijke financiële regeling in aanmerking komt, maar weet je niet waar je het moet zoeken of kunt aanvragen? In dit overzicht vind je meer informatie...

read more

Adres:

Veenderveld 76
2371 TW Roelofarendsveen

Adres:

Veenderveld 76
2371 TW Roelofarendsveen