SnelStart

Al 63.000 tevreden klanten gingen jou voor! Online boekhouden met SnelStart. Een boekhoudprogramma waardoor iedereen kan boekhouden.

 

Regel zelf jouw boekhouding

Van Zaken werkt al jaren met SnelStart. Het voordeel van dit programma is dat je (indien gewenst) een groot gedeelte van jouw boekhouding zelf kunt doen: administratie bijhouden, bankafschriften inlezen, online factureren en btw-aangifte doen. Wij controleren en ondersteunen enkel waar jij dit nodig hebt of wenst. Dit resulteert in lagere kosten, meer controle en een beter inzicht voor jou!

 

Wat belooft SnelStart?

  • Makkelijk boekhouden: deze software is zo ontwikkeld dat iedereen kan boekhouden en dat jij gemakkelijk samen kan werken met Van Zaken MKB Administratie en Advies.
  • Betrouwbaar: jouw boekhouding is vertrouwelijke informatie die jij goed wilt beschermen. Beveiliging en privacy staat centraal.
  • Service met een glimlach: heb je vragen of wil je meer weten. SnelStart staat jou altijd vriendelijk te woord.
  • Voordelig: een betaalbaar boekhoudpakket, waarmee jij zelf de boekhouding kunt regelen.
  • Klanttevredenheid: SnelStart richt zich volledig op haar klanten en de gebruiksvriendelijkheid. De software ontwikkelt en optimaliseert zich continue, met als doel de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren.

 

“Gemakkelijk en overzichtelijk boekhouden voor iedereen”

 

Zzp-er & mkb-bedrijf

Deze software is zowel geschikt voor de zzp-er als het mkb-bedrijf. Hieronder het verhaal van Thijs Raatsie, eigenaar van een rijschool, en zijn ervaring met SnelStart.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over SnelStart en wat de voordelen voor je kunnen zijn? Neem geheel vrijblijvend contact op met de adviseurs van Van Zaken via 071-8906066 of info@vanzaken.nl.

Fiets van de zaak

Fiets van de zaak

Sinds 2020 is het ook voor ondernemers die inkomstenbelasting betalen eenvoudiger om te profiteren van een fiets van de zaak. Van Zaken Administratie praat je bij over de nieuwe regels rondom de fiets, e-bike en speed-pedelec. Hoe werkt het voor eenmanszaak, VOF en...

read more
Investering in 2019 of 2020?

Investering in 2019 of 2020?

Maak optimaal gebruik van de kleinschaligheidsaftrek en betaal zo min mogelijk belasting. Hoe werkt dat? Want, als de investeringsaftrek in 2020 hoger is, schuif je een investering natuurlijk liever door naar volgend jaar. Andersom pak je die aftrek het liefst nog mee...

read more
1 januari 2020 nieuw btw-nummer voor zzp’er

1 januari 2020 nieuw btw-nummer voor zzp’er

Alle eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer. Daarmee voldoet de Belastingdienst aan de eis van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) om te komen met een alternatief voor het huidige nummer, dat het burgerservicenummer...

read more

Adres:

Veenderveld 76
2371 TW Roelofarendsveen

Adres:

Veenderveld 76
2371 TW Roelofarendsveen